Etusivu \ Profiili

Profiili

Arkkitehtitoimisto KONKRET Oy on vuonna 1997 perustettu helsinkiläinen suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita tarjoava, voimakkaasti kasvava asiantuntijayritys. Konkretin perustajaosakkaat Jaakob Solla ja Anne Routaniemi ovat toimineet alan yrittäjinä jo 20 vuotta.

Yritys työllistää yhteensä 18 henkilöä: SAFA-arkkitehteja, sisustusarkkitehteja, 3D- ja BIM-asiantuntijoita sekä myynnin ja taloushallinnon osaajia. Työntekijöillämme on vankka kokemus vaativien projektien läpiviennistä. Olemme toteuttaneet yli 250 projektia yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Konkret on Arkkitehtitoimistojen liiton (ATL ry) jäsen.

Luomme arkkitehtuuria, tiloja ja muotoilua, joka on edelläkäyvää, kestävää ja kustannustehokasta. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa viihtyisiä työpaikkoja, toimivia tiloja, persoonallisia koteja ja laadukasta lähiympäristöä.

Uskomme, että panostaminen laadukkaaseen suunnitteluun on aina kannattava investointi, joka auttaa asiakkaitamme menestymään. Palvelemme asiakkaitamme suunnitteluprosessin kaikissa vaiheissa luovasti ja innovatiivisesti.

Työskentelemme tietomalliympäristössä (Building Information Model), joka mahdollistaa vaihtoehtoisten ratkaisujen laatu- ja kustannustarkastelut.

Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili
Profiili